Agrovoltaika

Učinkovita rešitev

Najem vaše strehe

Agrovoltaika je nov, trajnosten in energetsko učinkovit način, kako izkoristiti vašo zemljo za pridelavo sončne energije in hkrati nadaljevati s kmetijsko dejavnostjo. Sistem agrovoltaika vam omogoča, da namestite sončne panele na vaše kmetijske površine in hkrati še vedno ohranite svojo kmetijsko dejavnost. S tem izkoristite prostor, ki bi bil sicer neizkoriščen za proizvodnjo energije.

zmanjšajte stroške

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri načrtovanju in izvedbi vašega sistema agrovoltaika, ki bo popolnoma prilagojen vašim specifičnim potrebam in kmetijskim dejavnostim. Namestitev sistema agrovoltaika vam bo omogočila, da zmanjšate vaše stroške za električno energijo in obenem tudi zmanjšate vaš ogljični odtis.

Dodatne storitve

Brezplačno do samooskrbe

Poleg namestitve agrovoltaikov vam nudimo tudi storitve vzdrževanja in nadzora, ki zagotavljajo, da bo vaš sistem vedno deloval na najvišji ravni učinkovitosti. Naša ekipa bo redno pregledovala in vzdrževala vaše agrovoltaike, tako da boste lahko vedno izkoristili sončno energijo za vaše potrebe.

Pišite nam

Scroll to Top