SERVISNE STORITVE


S kakovostnim in rednim servisom do visokih izkoristkov
vaše naprave.

HITRA ODZIVNOST
OB TEŽAVAH
PRI DELOVANJU

Usposobljeni, izkušeni in certificirani strokovnjaki, z izkušnjami

Pomoč pri vzpostavitvi sistema spremljanja delovanja

Z nami do nemotene samooskrbe

Kako rešujemo tehnične izzive?

LE DVA KORAKA DO SERVISA

1

POVPRAŠEVANJE IN PRIDOBITEV OSNOVNIH INFORMACIJ

Oddajte povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali nam pišite na podpora@elbos.si ali nas pokličite na 031 316 640 in opišite težave, ki ste jih opazili.

Odgovori na pogosta vprašanja

Vzdrževanje sončne elektrarne je ključno za njeno dolgoročno delovanje in učinkovitost. Pregled delovanja priporočamo na 2 leti. Vključuje fizični pregled delovanja – pregled nosilne konstrukcije, modulov, napeljav, spojev, omarice razsmernika ter čiščenje ventilatorja razsmernika ter čiščenje modulov.

Servis lahko vpliva na garancijo sončne elektrarne, odvisno od pogojev garancije, ki jih določi proizvajalec ali ponudnik in od tega, kdo izvaja servisne storitve.

Servis sončne elektrarne je potreben v primeru nepričakovanih težav ali sprememb v delovanju sistema – zmanjšana proizvodnja energije, vidne poškodbe na modulih ali konstrukciji Znaki vključujejo zmanjšano proizvodnjo energije, vidne poškodbe na panelih ali konstrukciji, napake na inverterju (npr. opozorilne lučke), in težave z električnimi povezavami. Če opazite katerega od teh znakov, je čas za servis.

Servis sončne elektrarne je potreben v več situacijah, ki lahko vključujejo redno vzdrževanje (načrtovani pregledi, ki so predvideni na 2 leti), nepričakovane težave ali spremembe v delovanju sistema (okvara razsmernika, optimizatorjev, nedelovanje aplikacije za spremljanje, poškodbe zaradi vremena).

Delovanje sončne elektrarne lahko optimizirate z rednim vzdrževanjem, zamenjavo zastarelih ali neučinkovitih komponent, nadgradnjo sistema z dodatnimi tehnologijami, kot so baterije za shranjevanje, in z uporabo sistema za spremljanje, ki vam omogoča sledenje učinkovitosti v realnem času.

Naj bosta vaš prehod na zeleno energijo naša skrb in naše sodelovanje skupni prispevek k zmanjšanju ogljičnega odtisa