Polnilnice za električne avtomobile za podjetja

Dolgoletne izkušnje

Naša ekipa strokovnjakov ima dolgoletne izkušnje na področju montaže polnilnic za električne avtomobile in zagotovili vam bomo kakovostno, zanesljivo in učinkovito rešitev za polnjenje vašega avtomobila. Sodelujemo le s preverjenimi dobavitelji in uporabljamo najnovejšo tehnologijo, da zagotovimo, da boste vedno lahko napolnili svoj avtomobil z najvišjo hitrostjo in učinkovitostjo.

  • Nižji stroški
  • Bolj optimalen izkoristek časa
  • Zadovoljnejši delavci bodo dlje časa ostajali na delovnem mestu

Za različne vrste avtomobilov

Naše storitve polnjenja so primerne za različne vrste avtomobilov, vključno z osebnimi, službenimi in javnimi vozili. Naša ekipa bo poskrbela za vse, od načrtovanja do montaže polnilne postaje, tako da boste lahko mirni in se osredotočili na vožnjo svojega avtomobila.

Možnost upravljanja

Poleg montaže polnilnic za električne avtomobile, vam nudimo tudi možnost upravljanja polnilnih postaj, tako da boste lahko spremljali uporabo polnilnice in zaračunali pravilne stroške za polnjenje vašega avtomobila. Naš sistem upravljanja omogoča tudi oddaljeni dostop in nadzor nad polnilnicami, tako da boste lahko spremljali stanje polnjenja vašega avtomobila od koderkoli in kadarkoli.

Pišite nam

Scroll to Top